Nike Vaporfly

6
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Nike Vaporfly om records te verbreken

De Nike Vaporfly is een neutrale loopschoen, ontwikkeld voor het lopen van wedstrijden. Door de Nike ZoomX Vaporfly te dragen tijdens je wedstrijden, ben je een stap dichterbij het najagen van nieuwe doelen en records. Of je nu een 10K of een marathon loopt, je kunt altijd rekenen op responsieve demping, veilige ondersteuning en een pasvorm die zich naar de vorm van je voet vormt.

Zijn Vaporfly Next% loopschoenen geschikt voor snelle runs?

Het lopen van snelle tempo’s en wedstrijden staat centraal bij de Nike Vaporfly. Daarom is er een stijve carbon-plaat over de volledige lengte verwerkt om de voet te ondersteunen en om een moeiteloze voortstuwing van je passen te bevorderen. Er is tevens gebruik gemaakt van lichte materialen om het gewicht van de schoen zo laag mogelijk te houden. Dit is om de belasting op de voeten te verminderen en om makkelijker met een hoge loopsnelheid te rennen.

Hoe is de pasvorm van de Nike ZoomX Vaporfly 3 loopschoen?

Trek je de Nike ZoomX Vaporfly 3 aan, dan valt het meteen op dat de loopschoen een ruimere pasvorm heeft. Dit is te danken aan het bredere teengedeelte. Het ventilerende bovenwerk vormt zich naar je voet en deze nauwsluitende pasvorm zorgt voor een veilige en stabiele ondersteuning tijdens het lopen. Tegelijkertijd vermindert de lichte vulling op de tong de druk van de veters, zodat je geen beknellend gevoel bij je voeten krijgt.

Bieden de Nike ZoomX Vaporfly 3 loopschoenen genoeg demping?

De Vaporfly 3 zijn uitgerust met ZoomX-demping, dat bekend staat om zijn lichtgewicht en veerkrachtige eigenschappen. Dit schuim biedt responsieve demping die helpt om energie terug te geven bij elke stap, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en de loopprestaties worden verbeterd. Verder heeft de Vaporfly 3 een verbeterde tractie op meerdere ondergronden in verschillende weersomstandigheden dankzij de flex-groeven op de buitenzool.