On Cloudeclipse

On Cloudeclipse de loopschoen voor maximaal comfort

De On Cloudeclipse is de perfecte schoen voor lopers die op zoek zijn naar maximaal comfort, stabiliteit en duurzaamheid. Deze schoen is geschikt voor diverse afstanden en trainingsdoeleinden, waaronder marathons, halve marathons, dagelijkse runs, lange afstanden en korte afstanden op de weg. Ervaar de unieke combinatie van maximale demping en minimale impact op gewrichten, waardoor jij als loper geniet van een zachte en wolkachtige loopervaring.

Wat is de On Cloudeclipse voor een loopschoen?

De On Cloudeclipse is de nieuwste toevoeging aan de On-familie en biedt ongeëvenaard comfort tijdens het lopen. Deze schoen lijkt qua uiterlijk op de Cloudsurfer, maar onderscheidt zich door de dikste tussenzool die On ooit heeft gemaakt. Hij is ontworpen om lopers te voorzien van maximale demping en comfort, waardoor harde impact op gewrichten wordt verminderd.

Voor welke afstanden is de On Cloudeclipse geschikt?

De On Cloudeclipse is geschikt voor een breed scala aan afstanden, variërend van korte sprints tot lange afstanden zoals marathons en halve marathons. Het biedt comfort en stabiliteit voor dagelijkse runs, evenals langere afstandsruns, waardoor jij als loper moeiteloos extra kilometers toevoegt aan je trainingssessies.

Wat maakt de On Cloudeclipse een stabiele schoen?

De On Cloudeclipse biedt stabiliteit door middel van een flexibel Speedboard® en een functioneel bovenwerk met borduursels. Dit Speedboard® zorgt voor extra stabiliteit en begeleiding, waardoor lopers met vertrouwen hun gedachte kunnen laten afdwalen. Het ingebouwde tongontwerp houdt je voet stevig op zijn plaats, wat zorgt voor een veilige pasvorm en controle tijdens het lopen.

Is de On Cloudeclipse een duurzame schoen?

Ja, de On Cloudeclipse is milieuvriendelijk en duurzaam. Het bovenwerk is gemaakt van dope-dyed geverfd mesh, een proces dat 90% minder water verbruikt dan traditionele verftechnieken, waardoor waterverspilling wordt verminderd. Daarnaast bestaat het garen zelf uit 100% gerecycled polyester, waardoor het een duurzame keuze is voor milieubewuste lopers.