ON Cloudsurfer

2
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

On Cloudsurfer loopschoen voor demping en comfort

De On Cloudsurfer is een neutrale loopschoen en te vergelijken met de ASICS GEL-Cumulus en de ASICS Dynaflyte. Dit model combineert de snelheid van een raceschoen en het fijne comfort van een trainingsschoen. Het speciaal ontworpen Speedboard en de dubbele EVA-lagen zorgen voor de unieke rit die zowel gedempt als responsief is. Hierdoor ben je stap na stap zeker van zachtere landingen en explosievere starts.

Voor welke ondergrond is de On Cloudsurfer loopschoen geschikt?

Een van de beste ontwikkelingen binnen de On Cloudsurfer, is het "zigzag" -patroon op de rubberen buitenzool. Dit zorgt, samen met de grip en tractie, voor een wendbaar gevoel op natte en droge terreinen. Of je nu een 5 kilometer rent of een halve marathon, de On Cloudsurfer voor heren en de On Cloudsurfer voor dames is je ideale trainingspartner op elk ondergrond.

Is de On Cloudsurfer een comfortabele loopschoen?

Ervaar ultiem comfort tijdens je alledaagse trainingen. De On Cloudsurfer heeft een hoog ademend vermogen dankzij het speciaal ontwikkelde mesh en houd je voeten hierdoor koel en fris. Tevens blijven je voeten kilometer na kilometer stevig op de juiste plek terwijl je het tempo opvoert dankzij de TPU-hielkap. Dankzij de rocker worden je voeten zo goed mogelijk van hiel naar teen begeleid voor een zo efficiënt mogelijke looppas. Afgewerkt met een tongconstructie van zacht materiaal kun je kilometers lang rekenen op een comfortabele run.

Welke veranderingen heeft de nieuwste Cloudsurfer doorgevoerd?

De grootste upgrade die de On Cloudsurfer heeft gekregen is de tussenzool. Dankzij de geavanceerde CloudTec Phase™-tussenzool ervaar je de meest gedempte landing ooit. Bij dit model zit de wolkvormige-zool ingesloten, zodat je kunt rekenen op een ultieme demping en responsiviteit. Daarbij richt On zich met deze schoen op duurzaamheid. Minstens 30% van de schoen is gemaakt van gerecycled materiaal, en tevens is een zo duurzaam mogelijk productieproces gehanteerd. Op naar comfortabele en duurzame kilometers!