Saucony Endorphin Speed 3

6
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

De Saucony Endorphin Speed met een neutrale afwikkeling

De Saucony Endorphin Speed heeft een neutrale afwikkeling en vormt, zoals de naam al doet vermoeden, onderdeel van het inmiddels iconische Endorphin Pack. De loopschoen is ontworpen in samenwerking met elite atleten en is ervoor gemaakt om je persoonlijke records te verpletteren. Bij RunningDirect kies je uit verschillende Saucony Endorphin Speed heren loopschoenen en Saucony Endorphin Speed dames loopschoenen in opvallende kleuren.

De Saucony Endorphin Speed heeft een verfijnde pasvorm dankzij de SPEEDROLL technologie

Opvallend aan de Saucony Endorphin Speed, is de SPEEDROLL technologie die is toegepast. Deze technologie zorgt voor een verfijnde pasvorm voor een veilig gevoel tijdens het lopen. De technologie stuwt je voort tijdens je dagelijkse intervals, up-temporuns of fartleksessies. Hierdoor ga je moeiteloos vooruit, zodat je sneller kan rennen, maar niet harder hoeft te werken.

Wat zijn de verschillen tussen de Saucony Endorphin Speed 4 en 3?

De Saucony Endorphin Speed 4 heeft een paar flinke upgrades gehad ten opzichte van de Endorphin Speed 3, zodat snel rennen nu nog comfortabeler aanvoelt. De extra wellness begint al bij het moment van instappen dankzij de nieuwe Super Responsive Sockliner. Vervolgens geniet je direct van een perfecte pasvorm dankzij het verbeterde geïntegreerde bovenwerk van technisch gaas. Om je run compleet te maken heeft de Endorphin Speed 4 een opnieuw ontworpen gevleugelde Nylonplaatvoor extra ondersteuning tijdens je run met behoud van flexibiliteit van de voorvoet. Uiteraard is al het goede van de Speed 3 gebleven, zoals de demping en veerkracht van het energieke PWRRUN-PB superfoam en ook de SPEEDROLL-technologie laat je dit jaar moeiteloos het tempo opschroeven.

Heeft de Endorphin Speed 3 een carbonplaat?

Ja, uiteraard heeft ook de Endorphin Speed 3 een Nylonplaat. De Nylonplaat met S-curve helpt je met een razendsnelle afwikkeling van hak naar teen, waardoor jij meters vooruit vliegt na elke pas en zorgt voor de benodigde portie stabiliteit en ondersteuning voor een efficiëntere loopbeweging gedurende de rit.