Saucony Endorphin Speed 3

De Saucony Endorphin Speed met een neutrale afwikkeling

De Saucony Endorphin Speed heeft een neutrale afwikkeling en vormt, zoals de naam al doet vermoeden, onderdeel van het inmiddels iconische Endorphin Pack. De loopschoen is ontworpen in samenwerking met elite atleten en is ervoor gemaakt om je persoonlijke records te verpletteren. Bij RunningDirect kies je uit verschillende Saucony Endorphin Speed heren loopschoenen en Saucony Endorphin Speed dames loopschoenen in opvallende kleuren.

De Saucony Endorphin Speed heeft een verfijnde pasvorm dankzij de SPEEDROLL technologie

Opvallend aan de Saucony Endorphin Speed, is de SPEEDROLL technologie die toe is gepast. Deze technologie zorgt voor een verfijnde pasvorm voor een veilig gevoel tijdens het lopen. De technologie stuwt ook voort. Hierdoor ga je moeiteloos vooruit, zodat je kan sneller rennen, niet harder.

Heeft de Endorphin Speed 3 een carbonplaat?

Ja, uiteraard heeft ook de Endorphin Speed 3 een carbonplaat. De Carbonplaat met S-curve helpt je met een razendsnelle afwikkeling van hak naar teen, waardoor jij meters vooruit vliegt na elke pas en zorgt voor de benodigde portie stabiliteit en ondersteuning voor een efficiëntere loopbeweging gedurende de rit.

Wat is het gewicht van de Saucony Endorphin Speed 3?

Met een gewicht van circa 213 gram voor heren en circa 179 gram voor dames is de Saucony Endorphin Speed 3 een erg licht schoentje voor wat hij je te bieden heeft. De schoen is namelijk uitgerust met een flinke laag PWRRUN PB-demping wat zorgt voor de allerbeste schokabsorptie en je veel energie teruggeeft bij elke stap. En dat is zeker geen overbodige luxe bij trainingen op hoog tempo.