Saucony Guide 16

8
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Saucony Guide voor veel flexibiliteit en ondersteuning

Saucony Guide loopschoenen zijn een klasse apart. Naast dat ze stabiel en flexibel zijn is het materiaal waarmee de loopschoenen zijn gemaakt zeer lichtgewicht. Je hiel en voorvoet krijgen tijdens je run extra ondersteuning, wat het lopen verlicht en fijner maakt. Door het geperforeerde bovenwerk heeft de schoen van Saucony een hoog ademend vermogen. Of je nu een kort rondje van 5K loopt of een duurloop, tijdens je hele run blijven je voeten koel, fris en droog. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende Saucony Guide heren loopschoenen en Saucony Guide dames loopschoenen.

Is de Saucony Guide geschikt voor overpronerende lopers?

De Guide is erg geschikt voor lopers met een overpronerende afwikkeling, of lopers die te maken hebben met een te hoge rotatie van de enkel. Met het FORMFIT-voetbed wordt het loopcomfort helemaal aangepast naar je voet. De antipronatieschoen heeft een uitlopende voorvoet, zodat je efficiënter en krachtigere kilometers maakt. De in de loopschoenen verwerkte flex groeven zorgen voor een maximaal grondcontact en de loopschoen heeft genoeg ruimte als je graag loopt met eigen aangemeten zooltjes.

Wat zijn de verbeterpunten van de Saucony Guide 16?

De Saucony Guide 16 is lichter, zachter en sneller dan zijn voorgangers. De PWRRUN-tussenzool is zachter gemaakt om extra demping te bieden voor de lange afstanden. Daarbij zorgt de vernieuwde PWRRUN-formule voor een prettige afwikkeling van hiel tot teen. Het aangepaste bovenwerk is meer ademend, en in combinatie met de FORMIT-technologie zorgt dit voor een uiterst persoonlijke en comfortabele pasvorm. De Guide 16 biedt tevens nog steeds de juiste ondersteuning voor overpronerende lopers dankzij het TPU Guidance Frame. Dit voorkomt dat je voet naar binnen kantelt tijdens de vele kilometers die je aflegt.

Saucony Guide 17 loopschoenen met verbeterde stabiliteit

De nieuwste Guide 17 is voorzien van Center Path-technologie in plaats van het voorgaande Hollow-Tech systeem. Deze innovatieve technologie heeft een breder platform, hogere zijranden en een asymmetrisch ontwerp. Zo wordt je voet beter ondersteund en ook wikkelt de middenvoet zich natuurlijker af. De verlaagde heel drop van 8 mm naar 6 mm draagt tevens bij aan het stabielere en natuurlijkere loopgevoel. Dankzij 2 mm meer PWRRUN foam geniet je van extra demping en een fijne energieteruggave bij elke stap.