Saucony Guide 16

De lichtgewicht Saucony Guide loopschoen voor veel ondersteuning

Saucony Guide loopschoenen zijn zeer lichtgewicht door het materiaal waarmee ze gemaakt zijn. Tegelijkertijd zijn de schoenen flexibel en geven ze genoeg ondersteuning tijdens het lopen. Deze extra ondersteuning voor je hiel en voervoet, maakt je dagelijks run extra verlicht en fijn. Door het mesh bovenwerk heeft de schoen van Saucony een hoog ademend vermogen. Of je nu een kort rondje loopt of een lange duurloop maakt, tijdens je hele run blijven je voeten koel, fris en droog. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende Saucony Guide loopschoenen voor heren en voor dames.

Is de Saucony Guide een antipronatieschoen?

De Guide is erg geschikt voor lopers met een overpronerende afwikkeling, of lopers die te maken hebben met een te hoge rotatie van de enkel. Met het FORMFIT-voetbed wordt het loopcomfort helemaal aangepast naar je voet. De antipronatieschoen heeft een uitlopende voorvoet, zodat je efficiënter en krachtiger kilometers maakt. De in de loopschoenen verwerkte flex groeven zorgen voor een maximaal grondcontact en de loopschoen biedt tevens genoeg ruimte om eigen aangemeten zooltjes in te dragen.

Geeft de Saucony Guide 15 voldoende demping?

De Saucony Guide 15 is op een aantal punten vernieuwd. Voor het eerst heeft de ISO demping plaats gemaakt voor de relatief nieuwe PWRRUN-demping. Met de Saucony Guide 15 ben je verzekerd van een stabiele landing en zachte demping. Bij elke stap krijg je een maximale energiegave terug, zodat je de lange afstanden makkelijker doorkomt. Daarnaast zorgt het TPU-frame ervoor dat je voeten een natuurlijke loopcyclus afleggen voor een soepel loopgevoel. De FORMIT pasvorm zorgt voor een strak en omsloten gevoel om je voeten voor een comfortabele fit.

Welke aanpassingen heeft de Saucony Guide 16 gemaakt?

De Saucony Guide 16 is lichter, zachter en sneller dan eerdere versies. Extra demping voor langere temporuns wordt gecreëerd door de zachtere PWRRUN-tussenzool. Daarbij zorgt de vernieuwde PWRRUN-formule voor een fijne afwikkeling van hiel tot teen. Het bovenwerk is aangepast en meer ademend gemaakt. In combinatie met de FORMIT-technologie zorgt dit voor een persoonlijke en comfortabele pasvorm. De Guide 16 biedt tevens nog steeds de juiste ondersteuning voor overpronerende lopers dankzij het TPU Guidance Frame. Dit voorkomt kilometers lang dat je voet naar binnen kantelt.