Saucony Ride 16

Saucony Ride allround loopschoen voor ultiem comfort

De Saucony Ride is een populaire allround loopschoen en is geschikt voor lopers met een neutrale afwikkeling. Je beleeft door het lichtgewicht design en de comfortabele pasvorm gegarandeerd veel loopplezier en werkt je trainingen gemakkelijk af. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende Saucony Ride dames loopschoenen en heren loopschoenen.

Voor welke afstanden zijn de Saucony Ride geschikt?

De Saucony Ride zijn uitermate geschikt voor korte en lange afstanden, voornamelijk op verharde ondergronden. Of je nu een recreatieve of professionele loper bent, deze allround schoen is betrouwbaar en toegankelijk voor iedereen. Een looptraining in de buurt of een officiële marathon, de Saucony Ride deinst nergens voor terug. Je loopt van start tot finish met veel stabiliteit en demping door het aangename ontwerp.

Welke aanpassingen heeft de Saucony Ride 16 loopschoen gemaakt?

De nieuwste versie van de Saucony Ride lijn is de meest comfortabele tot nu toe. De lichtgewicht schoen heeft een vernieuwd FORMFIT-bovenwerk dat zachter is aan de voorkant voor een hoger ademend vermogen. Je ervaart een soepel loopgevoel door een schoen die prettig aansluit om de voet zonder dat deze gaat knellen tijdens het hardlopen. Daarbij staat demping in combinatie met de juiste ondersteuning nog steeds centraal bij de Ride 16. Saucony’s PWRRUN-technologie is toegepast op plekken in de tussenzool waar demping het meest nodig is. Zo kun je kilometer na kilometer blijven gaan!

Geeft de Saucony Ride 15 de juiste demping?

De Ride 15 biedt een fijne combinatie van zachtheid, demping en een fijne pasvorm en is daarom een erg geschikte trainingsschoen. Extra demping wordt gegeven dankzij de nieuwe PWRRUN-technologie in de tussenzool, terwijl het gewicht van de schoen tegelijkertijd omlaag is gegaan. Daarbij sta je dieper in de schoen zodat je ook voldoende ondersteuning krijgt tijdens het lopen. Dankzij de 3D geprinte panelen is de Saucony Ride 15 voor verschillende voetvormen geschikt. Niet alleen de flex groeven zijn bijzonder in de zool, ook de demping tilt iedere training en wedstrijd naar een hoger niveau.