Saucony Ride

23
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Saucony Ride allround loopschoen voor ultiem comfort

De Saucony Ride is een populaire allround loopschoen en is geschikt voor lopers met een neutrale afwikkeling. Je beleeft door het lichtgewicht design en de comfortabele pasvorm gegarandeerd veel loopplezier en werkt je trainingen gemakkelijk af. Je kiest bij RunningDirect uit verschillende Saucony Ride dames loopschoenen en heren loopschoenen.

Voor welke afstanden zijn de Saucony Ride geschikt?

De Saucony Ride zijn uitermate geschikt voor korte en lange afstanden, voornamelijk op verharde ondergronden. Of je nu een recreatieve of professionele loper bent, deze allround schoen is betrouwbaar en toegankelijk voor iedereen. Een looptraining in de buurt of een officiële marathon, de Saucony Ride deinst nergens voor terug. Je loopt van start tot finish met veel stabiliteit en demping door het aangename ontwerp.

Welke aanpassingen heeft de Saucony Ride 17 loopschoen gemaakt?

De nieuwste versie van de Saucony Ride lijn is de meest comfortabele tot nu toe. De lichtgewicht schoen heeft een vernieuwd FORMFIT-bovenwerk dat zachter is aan de voorkant voor een hoger ademend vermogen. Je ervaart een soepel loopgevoel door een schoen die prettig aansluit om de voet zonder dat deze gaat knellen tijdens het hardlopen. Daarbij staat demping in combinatie met de juiste ondersteuning nog steeds centraal bij de Ride 17. Saucony’s PWRRUN-technologie is toegepast op plekken in de tussenzool waar demping het meest nodig is. Zo kun je kilometer na kilometer blijven gaan!

Biedt de nieuwe Saucony Ride 17 voldoende demping?

Het antwoord is volmondig ja. De Saucony Ride 17 biedt je wederom ultiem comfort bij elke stap, zoals de Ride dit al jaren doet. Deze neutrale loopschoen is uitgerust met de heerlijk zachte en lichte PWRRUN+ demping in de tussenzool voor voetknuffelend comfort. Ook beschikt de Ride 17 over een PWRRUN+ inlegzool voor extra comfort ongeacht de afstand. Elke stap smaakt naar meer, elke keer weer.