Loopshirts sale

372

Loopshirts van adidas, ASICS, Craft en Nike in de sale

Regelmatig maken we ruimte voor de nieuwste loopshirts van adidas, ASICS, Craft en Nike en shop je bij ons de oudere modellen in de sale. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de kwaliteit er voor onder doet. Sterker nog, je bent met de sale loopshirts nog steeds verzekerd van de fijnste materialen en je loopt met shirts met een hoog ademend vermogen. Bekijk alle loopshirts op deze pagina en scoor een extra shirt of je eerste loopshirt voor een leuk prijsje.

Loopshirts met korte mouw en Loopshirts zonder mouw in de sale

Lopen de temperaturen op en ruil je je looplongsleeve graag in voor een luchtiger model? Dan mogen de loopshirts met korte mouw en loopshirts zonder mouw uit de sale niet ontbreken tijdens je run. De looptops herken je direct aan de sportieve racerback rug en zorgen door de mesh panelen voor veel ventilatie. Om snel een loopshirt in de juiste maat te vinden, adviseren we je om gebruik te maken van de maatfilter op deze pagina.

De loopshirts met korte mouw zijn daarentegen langer door te dragen, zelfs tijdens de eerste lentedagen of warme herfstdagen. Kun je je maat niet vinden in de sale, bekijk dan de loopshirts uit de nieuwe collectie.

Vul je garderobe aan met meerdere items uit onze sale

Ga je voor het eerste lopen en wil je investeren in goedkope loopkleding van de beste kwaliteit? Of zoek je naar een extra loopshirt met een loopshirt of looptight voor erbij? In beide gevallen is het verstandig om in de complete sale van loopshop te duiken. Wellicht vindt je, naast loopkleding, ook nog compressiekousen, loopsokken of loop accessoires voor een aantrekkelijke prijs.