Nieuw: New Balance 880 V13

28 February 2023
Nieuw: New Balance 880 V13

Geniet van comfort door demping én stabiliteit!

De New Balance 880-lijn is speciaal ontwikkeld voor lopers die op zoek zijn naar voldoende ondersteuning in combinatie met een fijne demping. De nieuwste New Balance 880 V13 loopschoenen geven heerlijke demping én bieden de juiste stabiliteit tijdens het lopen! Oftewel, een succesformule voor een comfortabele en betrouwbare schoen tijdens je dagelijks runs. Lees hieronder hoe zachtheid, duurzaamheid en comfort samenkomen bij de New Balance 880 V13!

Zacht en duurzaam = Een win-win voor iedereen

Trotseer elke training met het vernieuwde Fresh Foam X in de tussenzool. Zo ervaar je nóg meer demping en een zacht gevoel onder de voeten om kilometers lang met lichte passen te kunnen lopen. Tevens draag je met de New Balance 880 V13 bij om de ecologische voetafdruk van New Balance te verminderen. De buitenzool bestaat uit een prettig duurzaam NDurance rubber, wat niet ten koste gaat van een goede grip op de weg. Door duurzaamheid én zachtheid te combineren wordt een win-win situatie voor iedereen gecreëerd!

Stap voor stap genieten van de ideale fit

Verwen je voeten met een uiterst comfortabele trainingsschoen. De New Balance 880 V13 heeft een vernieuwd bovenwerk, bestaand uit een engineered synthetisch mesh, voor een heerlijk zacht gevoel voor de voeten. Het naadloze design is speciaal ontworpen zodat je een perfecte pasvorm ervaart tijdens al die kilometers die je aflegt. In combinatie met het stijlvolle ontwerp zijn je voeten voorzien van de ideale fit!

Kilometer na kilometer de beste comfort

Ben je als neutrale loper op zoek naar comfort, dan biedt de New Balance 880 V13 de ideale uitkomst. Kilometers lang geeft de schoen voldoende demping op de hak. Niet alleen bij lange runs, maar ook bij snellere tempolopen kun je moeiteloos de snelheid opvoeren door op de responsieve voorvoet te landen. Een betrouwbare schoen met een gouden combinatie van fijne demping en uitstekende stabiliteit om je trainingssessies met de beste comfort af te leggen!

Shop hier de New Balance 880 V13 voor

De New Balance 880 v13 op een rij:

Soort afwikkeling: Neutraal
Ondergrond:
Road
Gewicht:
Heren ca. 300 gram / Dames ca. 238 gram
Materiaal bovenwerk:
Engineered synthetic mesh
Materiaal tussenzool:
Fresh Foam X
Heel drop:
10mm drop