• 0

Veiligheid en verlichting

Ruime keuze veiligheid en verlichting accessoires bij RunningDirect

Als je regelmatig in de schemer, in het donker of bij slecht weer loopt dan wil je zeker zijn dat je goed zichtbaar bent. We hebben een ruim assortiment met speciale accessoires om er voor te zorgen dat je goed opvalt tijdens het hardlopen van de merken Ledlenser, Bee Seen en Gato.



Verlichting

Als hardloper kun je zorgen voor extra verlichting tijdens het hardlopen door het dragen van een lamp met LED verlichting, waarmee je zichtbaar bent tot 100 meter dat zorgt voor extra veiligheid. Ook is het handig als je regelmatig in het bos of op verlaten wegen met weinig tot geen verlichting loopt. Hierdoor kun je gemakkelijk de bospaden en looprichtingen zien. We hebben diverse lampjes in ons assortiment waarbij het brandvermogen op kan lopen tot 72 uur.



Reflecterende accessoires

RunningDirect heeft diverse accessoires die zorgen voor extra reflectie tijdens het hardlopen wat zorgt voor meer veiligheid in het donker of bij slecht weer. We hebben hardloopvesten die zowel op de voor- als achterkant zorgen voor reflectie. Het materiaal van de vesten is erg licht hierdoor zit het niet in de weg tijdens het hardlopen.
Een andere mogelijkheid om te zorgen voor extra reflectie tijdens het hardlopen is gebruik te maken van een reflecterende arm-, pols- of enkelband. Deze banden zijn waterbestendig en gemakkelijk te bevestigen. Hierdoor ben je als hardloper beter zichtbaar voor de medeweggebruikers.