On Loopkleding

117
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

On loopkleding

On is een luxe loopmerk dat is ontstaan in de Zwitserse alpen. Het merk is vooral bekend geworden vanwege de iconische cloud technologie die ze toepassen in de On loopschoenen die ze maken. Ook de kleding die ze maken is van hoge kwaliteit. De kleding is gemaakt van hoog ademende materialen, welke goed beschermen en genoeg bewegingsvrijheid bieden. De kleding is altijd voorzien van de nieuwste technologieën wat het echt de moeite waard maakt.

Naast de technische aspecten is er ook veel aandacht besteed aan het ontwerp van de kleding. Je loopt er dus niet alleen comfortabel, maar ook mode bewust bij. Wanneer je met On kleding loopt, val je gegarandeerd op, de hoofden zullen altijd jouw kant op draaien!

On loopkleding voor dames

RunningDirect heeft een uitgebreid assortiment On loopkleding voor dames. De comfortabele loopkleding komt in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Zie je jouw gewenste maat of kleur niet terug op onze website? Neem dan contact op met onze klantenservice.

On loopkleding voor heren

RunningDirect heeft een uitgebreid assortiment On loopkleding voor heren. De comfortabele loopkleding komt in de meest uiteenlopende kleuren en maten. Zie je jouw gewenste maat of kleur niet terug op onze website? Neem dan contact op met onze klantenservice.