• 0

On loopschoenen

“Run On Clouds” met On loopschoenen

On is een Zwitsers merk wat afkomstig is uit de Zwitserse Alpen. Het merk is erop gebrand om een revolutie teweeg te brengen op het gebied van hardlopen. In de collectie van On staan zachte landingen en explosieve starts centraal, zelf noemen ze dit “Run On Clouds”. Het merk groeit enorm snel en wordt door vele lopers goed gewaardeerd.

On laat je lopen zoals het bedoeld is

Lopen is een sport die leuk moet zijn. On zorgt ervoor dat je, je daar op kunt focussen omdat de schoenen er tijdens het lopen voor zorgen dat ze je bewegingen corrigeren waar nodig. Dit betekent dat de intelligente CloudTec®-demping de eerste zware klap tijdens de landing opneemt, daarnaast zorgen On schoenen voor een natuurlijke afwikkeling. De Cloud-elementen op de achterkant zijn wat zachter zodat ze de schokken van het lopen goed kunnen opvangen. Op de voorvoet worden de cloud-elementen wat steviger, dit zorgt ervoor dat je explosiever kunt afzetten.

Op iedere loopbeweging wordt actief gereageerd

On heeft een vrij unieke zool met zogeheten “cloud-elementen”. Met een vlakke zool heb je lang niet zo veel controle over de loopbeweging als met de zool van On. De Wolkelementen reageren actief op iedere beweging, ze passen zich bij iedere stap aan op de landing.

Het CloudTec® speedboard, maakt een efficiënte energieoverdracht mogelijk 

Je wilt natuurlijk dat iedere beweging om wordt gezet in maximale energieteruggave. Daar draag het CloudTec® speedboard voor een groot deel aan bij. Een efficiënte energieoverdracht mogelijk van de landing naar de start wordt mogelijk gemaakt en loopschoeen van On zijn gebouwd met de sweetspot bij de landing naar de middenvoetstand. Hierdoor ben je na iedere landing direct klaar voor een krachtige afzet.