On loopschoenen

Wist je dat On geboren is in de Zwitserse Alpen? Het team van dit merk heeft maar één doel voor ogen: een revolutie teweegbrengen op het gebied van lopen. Dit uit zich in een collectie waarbij zachte landingen, gevolgd door explosieve starts, centraal staan. Of, zoals On het ook wel noemt: ´Run On Clouds´. Het merk starte in Zürich, Zwitserland, in 2010. Vandaag de dag is het merk omarmd in de harten en op de voeten van meer dan zeven miljoen lopers in meer dan 50 landen. Populaire modellen zijn de On Cloudmonster, de On Cloudflow, de On Cloudrunner en de On Cloudventure.

On laat je lopen zoals bedoeld is

We weten allemaal dat lopen vooral leuk moet zijn. In plaats van dat je je bewegingen moet corrigeren tijdens het lopen, laat On je lopen zoals bedoeld is. Dit betekent dat de intelligente CloudTec®-demping de eerste zware klap tijdens de landing opneemt. Vervolgens laat deze technologie je op een natuurlijke wijze over naar de voorvoet, waar de Cloud-elementen stevig worden voor een stabiele en krachtige afzet. Demping, maar alleen als je het nodig hebt, dat is waar je met On loopschoenen zeker van bent.

Op iedere loopbeweging wordt actief gereageerd

Met een stijve zool heb je lang niet zoveel controle over je loopbewegingen. Met deze gedachte is On de collectie gaan perfectioneren, met de ´wolkelementen´ als resultaat. Deze losse elementen reageren actief op iedere loopbeweging. Ze hebben geen vooraf gedefinieerde rollende lijn, maar passen zich stap na stap aan je landing aan.

Het CloudTec® speedboard, maakt een efficiënte energieoverdracht mogelijk 

Je wilt natuurlijk dat iedere beweging om wordt gezet in maximale energieteruggave. Daar draag het CloudTec® speedboard voor een groot deel aan bij. Een efficiënte energieoverdracht mogelijk van de landing naar de start wordt mogelijk gemaakt en loopschoenen van On zijn gebouwd met de sweetspot bij de landing naar de middenvoetstand. Hierdoor ben je na iedere landing direct klaar voor een krachtige afzet.

On Running Sale

In onze On Running Sale categorie vind je extra voordelige On Running collectie. Heb je een mooi paar On loopschoenen gezien?  Overweeg dan ook om een setje On loopkleding in de On Running Sale te bestellen.