Saucony Loopkleding voor dames en heren

26
Naar welke doelgroep ben je op zoek?

Het hele jaar door lopen met Saucony loopkleding

Heb je net een paar Saucony Endorphin Speed of Saucony Triumph loopschoenen aangeschaft? Dan is het tijd om je look compleet te maken met bijpassende loopkleding van Saucony. Saucony heeft een breed assortiment aan loopkleding voor dames en heren en helpt je elke loopsessie het maximale uit je run te halen met luchtige en lichte kleding die je warm houdt in de winter en je koel houdt in de zomer.

Saucony heeft loopkleding voor ieder seizoen

Of het nu winter, lente, zomer of herfst is met Saucony loopkleding kun je eropuit in ieder seizoen. Met een breed assortiment aan Saucony loopshirts, loopshorts, loopjacks, loopbroeken en looplongsleeves ben je gewapend tegen wind, sneeuw en regen en klaar voor een overdosis aan zon en warmte. In de lente en zomer draag je Saucony’s sneldrogende t-shirts en tops met body-mapped mesh voor optimale ventilatie en een hoog ademend vermogen. In de wintermaanden blijf je warm met wind- en waterbestendige loopjacks en warme looplongsleeves en tights gemaakt van een zachte stof. Zelfs in het donker kun je gewoon op pad. Veel kledingstukken zijn uitgerust met reflecterende details.

Heeft Saucony duurzame loopkleding?

Ook Saucony blijft niet achter wanneer het gaat om onze voetafdruk te verkleinen. Zo maken ze steeds meer kleding gemaakt van gerecyclede materialen. Onder andere de Saucony Stopwatch en de Pinnacle kledinglijn bestaan uit t-shirts en shorts die deels gemaakt zijn met gerecyclede materialen of zelfs van 100% gerecycled polyester

Voor wie is Saucony loopkleding geschikt?

Voor elke loper is Saucony loopkleding geschikt. Of je nu een rondje loopt om je hoofd te legen of je tigste race loopt voor beiden type lopers is er geschikte kleding om je run zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Ga je racen? Dan is de Stopwatch kledinglijn iets voor je en wanneer je de natuur induikt kun je op pad met de Saucony Explorer kledinglijn gemaakt voor trailrunning. Maak je uitrusting compleet met een paar Saucony loopschoenen en je bent klaar om te gaan.