Saucony loopschoenen voor heren en dames

Ben je opzoek naar nieuwe loopschoenen, kijk dan eens naar de brede collectie loopschoenen van Saucony bij RunningDirect. De schoenen van Saucony zijn altijd van hoge kwaliteit en hebben vaak kleurrijke en opvallende designs. De Saucony loopschoenen zijn slijtvast en kunnen tegen een stootje, ze gaan dus lekker lang mee. De loopschoenen van Saucony zorgen daarnaast voor een natuurlijke loopcyclus.

Saucony loopschoenen met een neutrale afwikkeling

Heb je als loper een neutrale afwikkeling, wat betekent dat je loopschoenen in een S-vorm slijten (van de buitenkant van de hiel, naar het midden en eindigend bij de grote teen)? Dan heb je een neutrale afwikkeling en behoefte aan Saucony loopschoenen met een neutrale afwikkeling. Ga bijvoorbeeld voor de iconische Triumph, de Echelon met veel demping of voor een lichtgewicht wedstrijdschoen, zoals de Kinvara.

Saucony loopschoenen met een overpronatie afwikkeling

Als je tijdens je run overproneert, kantelen je enkels op momenten waar dit niet moet. Met als gevolg dat er meer gewicht wordt gedragen door de binnenkant in plaats van de bal van de voet. Om deze loopstijl te corrigeren en je gewrichten minder zwaar te belasten, heb je veel baat bij een antipronatieschoen. Kies in dat geval voor de stabiele Omni, Guide of Hurricane.

Ga de meest uitdagende trails aan met Saucony trail schoenen

Naast dat Saucony verschillende loopschoenen voor verharde paden op de markt brengt, biedt het merk ook een speciale lijn met trail schoenen. De Guide, Peregrine, Xodus en Switchback herken je aan de opvallende zool die je veel grip biedt. Of je nu bergopwaarts of -afwaarts loopt, de trail schoenen verzekeren je van een stabiele run. Bekijk ook eens onze collectie loopkleding en vergroot, samen met bijpassende loopsokken , je loopcomfort.