Brooks loopschoenen

Brooks brandpage

Aanbevolen:

Brooks Loopschoenen

De Brooks loopschoenen zijn speciaal ontwikkeld om jou zorgeloos te laten lopen. Dankzij de goede demping en de zachte stof ervaar je door deze schoen een geweldig loopcomfort. Ondanks de goede demping ervaar je met deze schoenen toch veel grondcontact, veel lopers vinden dit erg prettig. Er zijn verschillende modellen beschikbaar voor zowel neutrale, onder- en overpronatie lopers.

Brooks loopschoenen voor heren en Brooks loopschoenen voor dames

De Brooks loopschoenen voor dames hebben een smallere leest dan de Brooks loopschoenen voor heren. Dit komt doordat heren vaak een bredere voet hebben dan dames, Brooks heeft haar loopschoenen hier perfect op aangepast. Daarnaast heeft Brooks ook verschillende breedte maten zoals Wide en Narrow voor als de standaard breedte maat niet goed past.

Het ongeëvenaarde Brooks DNA dempingsysteem

De Brooks DNA demping zorgt ervoor dat de demping wordt afgestemd op de gebruiker. Het materiaal bestaat uit niet klevende hoogwaardige bolletjes. Deze bolletjes passen zich aan naarmate de druk die er op wordt uitgeoefend. In vergelijking tot de concurrentie geeft dit tot 30% meer demping dan Gel of EVA en geeft het bij je afzet twee keer zoveel energie. Dit alles maakt dat DNA een innovatief en uniek dempingsysteem is.

Brooks loopschoenen met een neutrale afwikkeling

Brooks heeft een mooi aanbod neutrale loopschoenen. Denk hierbij aan de inmiddels zeer geliefde Brooks Ghost, Brooks Glycerin en de Brooks Launch. Deze loopschoenen zijn ontworpen voor runs op geasfalteerde paden. Loop je regelmatig trails, dan kun je kiezen voor modellen als de Brooks Cascadia en de Brooks Divide.

Brooks loopschoenen met een overpronatie afwikkeling

Neigen je enkels tijdens het lopen naar binnen te kantelen, dan heb je behoefte aan een loopschoen die deze ongecontroleerde bewegingen onder controle houdt. Een antipronatieschoen zoals de Brooks Addiction, Brooks Adrenaline of de Brooks Ravenna is in dat geval een must. Bekijk ook eens ons aanbod in Loopkleding en Loopsokken en vergroot je loopcomfort op korte en lange afstanden.