Nike loopschoenen

Nike loopschoenen voor heren, dames en kids

Nike loopschoenen zijn gemaakt van lichtgewicht materiaal en hebben een ultieme demping, wat zorgt voor veel hardloopcomfort. De running schoen zit perfect om de voet en de speciale door Nike toegepaste technologie zorgt ervoor dat de belangrijke onderdelen in de benen ontlast worden tijdens het lopen. In ons gamma kies je uit Nike loopschoenen voor dames, heren en kids.

Nike loopschoenen met een neutrale afwikkeling

De meeste Nike loopschoenen uit onze collectie hebben een neutrale afwikkeling. Denk hierbij aan de Nike Air Zoom Pegasus, Nike Free Run, Nike Air Zoom Wildhorse en de Nike Quest. Nike heeft loopschoenen in het assortiment voor zowel wedstrijden, trainingen en trails. De schoenen worden in verschillende kleuren gemaakt zodat er voor iedereen wel een ontwerp bij zit.

Extra stabiliteit tijdens je run met Nike antipronatieschoenen

Voor dames en heren heeft Nike verschillende antipronatieschoenen met een fijne demping uitgebracht. Voorbeelden hiervan zijn de Nike Air Zoom Structure en de Nike Odyssey React. Deze schoenen bieden de juiste ondersteuning en zorgen ervoor dat klachten worden voorkomen. Let wel er wel op dat deze schoenen vooral zijn gemaakt voor runs op verharde wegen.

Maak je loopruitrusting compleet met Nike loopkleding, loopsokken en loopaccessoires

Heb je jouw nieuwe paar Nike loopschoenen gevonden? bekijk dan ook eens de rest van het assortiment van RunningDirect. Voorkom de kans op irritaties in je running schoenen met Nike loopsokken, vergroot je loopcomfort met ademende loopkleding en maak je uitrusting compleet met loop accessoires.