Release Alert: Nieuw binnen in Januari

25 January 2024
Release Alert: Nieuw binnen in Januari

Release alert

SAUCONY RIDE 17

Maak je klaar voor de revolutie in lopen met de Saucony Ride 17! Deze neutrale schoen heeft een flinke update gehad en biedt nu nog meer veelzijdigheid en ondersteuning voor jouw runs. Met extra stevigheid rond de middenvoet en het innovatieve PWRRUN+ foam ervaar je een perfecte balans tussen comfort en responsiviteit. De rubberen slijtzool strekt zich bij deze versie uit over de gehele lengte wat zorgt voor nóg meer grip en duurzaamheid. Met een bovenwerk van nieuw engineered mesh geniet jij van een uitstekende ventilatie, zonder het stevige gevoel te verliezen.

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 282 g / V 238 g
Heeldrop: 8 mm

NIKE PEGASUS 40

Vier de 40e verjaardag van de Nike Pegasus. Dit model is al jarenlang populair voor elke type loper en voor elke type run. De grootste vernieuwing ligt in het ademende enkel-laags bovenwerk, waardoor elke stap luchtig aanvoelt. Deze allround schoen biedt optimale ondersteuning en responsiviteit dankzij het React foam, terwijl de twee Zoom Air Units onder de hak en voorvoet je voortstuwen naar ongekende snelheden. Klaar om jezelf te overtreffen? Stap in de Pegasus 40 en haal alles uit je dagelijkse runs met het juiste comfort van start tot finish.

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 309 g / V 242 g
Heeldrop: 10 mm

Niets voelt beter om het jaar te beginnen met een paar gloednieuwe loopschoenen. Verschillende topmerken hebben hun populaire modellen in een nieuw jasje gestoken, zodat jij nóg meer uit je runs kunt halen. Geniet van de meest geavanceerde technische snufjes zonder dat het comfortabele loopgevoel verloren gaat. Een betere start van je loopjaar kun jij je met deze uitgelichte parels niet wensen.

HOKA ARAHI 7

Maak kennis met de HOKA Arahi 7, de ultieme antipronatieschoen die lopers een nieuw niveau van ondersteuning biedt. Met zijn gloednieuwe bovenwerk, dikkere tong en dubbele vetersteek levert deze schoen niet alleen technische innovatie, maar ook een strakke look. Ervaar de perfecte mix van betrouwbare stabiliteit dankzij het Active J-Frame en een geüpdatet comfort, terwijl je moeiteloos over de paden zweeft. Licht aanvoelend maar krachtig in prestaties, deze schoen is de ideale metgezel voor comfortabele begeleiding bij elke stap.

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Overpronatie
Gewicht: M 282 g / V 228 g
Heeldrop: 5 mm

ASICS GEL-NIMBUS 26

Stap in de toekomst van comfortabele loopschoenen met de ASICS GEL-Nimbus 26, ontworpen om stabiliteit en ongeëvenaard comfort te bieden tijdens lange afstanden. Met een compleet nieuw bovenwerk omarmt deze schoen je voet als nooit tevoren. De FF Blast™ Plus ECO-demping zorgt voor een responsieve veerkracht, terwjil PureGEL™-technologie voor heerlijk zachte landingen zorgt. Afgewerkt met een nieuwe Hybrid ASICSGRIP slijtzool worden grip en duurzaamheid uitstekend gecombineerd om je runs altijd vol vertrouwen aan te gaan.

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 304 g / V 262 g
Heeldrop: 8 mm

BROOKS CATAMOUNT 3

De Brooks Catamount 3 brengt het off-road avontuur naar een hoger niveau als de ultieme allround trailschoen. Ervaar ongeëvenaarde grip op elk terrein, terwijl de schoen je voeten beschermt met een perfecte mix van stabiliteit en responsiviteit. De vernieuwde pasvorm, uitgerust met premium lichtgewicht TPEE mesh, biedt niet alleen ademend vermogen maar ook een beschermende omhulling voor je voeten. Domineer elke trailrun dankzij de veelzijdige TrailTack slijtzool waarmee je op elke ondergrond perfect uit de voeten komt.

Geschikt voor: Trail
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 275 g / V 244 g
Heeldrop: 6 mm

HOKA CHALLENGER 7

Betreed nieuwe dimensies van veelzijdigheid met de HOKA Challenger 7, jouw ultieme all-terrain loopschoen. Lichter dan zijn voorganger en duurzamer dan ooit, maakt deze schoen moeiteloos de overgang van weg naar trail. Het bovenwerk van gerecycled mesh zorgt voor uitstekend ademend vermogen met een milieuvriendelijke twist. De buitenzool, versterkt met extra Durabrasion Rubber™ en een verbeterd noppenpatroon, biedt ongeëvenaarde grip op elke ondergrond. Ontdek de vrijheid om te switchen en laat deze schoen je gids zijn naar grenzeloze loopavonturen.

Geschikt voor: Trail
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 252 g / V 207 g
Heeldrop: 5 mm