HOKA loopschoenen

Hoka brandpage

Aanbevolen:

HOKA loopschoenen voor heren en dames

HOKA ONE ONE is een merk wat sinds een aantal jaar ook op de Belgische markt steeds actiever wordt. De schoen is zowel voor beginnende als ervaren lopers een goede trainingspartner. De opvallende zool zorgt voor het zogeheten “schommelstoel effect” . De ronding in de zool zorgt ervoor dat je automatisch goed afwikkelt. Met deze schoenen lijkt het of je op wolken loopt, het contact met de grond wordt een stuk minder gevoeld dan bij andere merken.

De Meta-Rocker technologie van HOKA loopschoenen

De Meta-Rocker technologie zorgt ervoor dat je wordt gestimuleerd tot een goede afwikkeling. Het zal in het begin even wennen zijn, maar dan zal je snel veel comfort ervaren aan de schoenen. HOKA loopschoenen zijn uniek door deze technologie en mocht je op zoek zijn naar iets anders dan is dit merk zeker de moeite waard! .

Verschillende HOKA loopschoenen voor heren en dames

In ons assortiment kies je uit verschillende HOKA heren loopschoenen en HOKA dames loopschoenen. Qua loopschoenen kan je denken aan de neutrale Clifton, de stabiele Ahari, of de Speedgoat voor trailruns. HOKA heeft een divers kleurenaanbod waarbij ze zowel voor dames als heren mogelijkheden hebben in opvallende en gedekte kleuren. De schoenen zijn van hoge kwaliteit, zo zijn ze slijtvast en kunnen ze tegen een stootje. Kortom een schoen waar je lang plezier van hebt!

Voorzien van innovatieve technologieën

HOKA maakt gebruik van verschillende technologieën, naast de Meta-Rocker technologie hebben ze ook een speciale middenzool die maximale demping biedt en je knieën en enkels zo veel mogelijk ontziet. Het J-Frame aan de binnenkant van de antipronatieschoenen ondersteunt je voeten en hiel en biedt hierdoor veel ondersteuning. Het doel van de Hoka schoenen is het lopen zo makkelijk mogelijk maken, en dat is iets wat je direct merkt!

Shop bijpassende loopsokken en loopkleding

Als je voor HOKA kiest, dan kies je voor comfort en daarbij kan de juiste uitrusting niet ontbreken. Om extra voorbereid aan je run te beginnen is het slim om ook de juiste loopkleding en loopsokken te dragen.