• 0

New Balance loopschoenen

New Balance loopschoenen met een optimale pasvorm

New Balance is van oorsprong een Amerikaans hardloopmerk. New Balance is ooit begonnen met het produceren van inlegzolen en vanuit hier zijn ze de focus gaan verleggen op het produceren van hardloopschoenen. Dankzij de jarenlange ervaring is New Balance een echte specialist op het gebied van loopschoenen. De schoenen van New Balance hebben een optimale pasvorm, zijn licht van gewicht en hebben een vrijwel perfecte zool voor de ultieme prestatie.

New Balance loopschoenen voor heren

Met de loopschoenen van New Balance voor heren ben je zeker van een erg hoge kwaliteit. Met deze loopschoenen lever je de beste prestaties. De zool is licht van gewicht en de loopschoen past zich vanaf de eerste kilometers direct naar de vorm van de voeten aan. De loopschoenen van New Balance zijn gemaakt voor lopers die het beste uit zichzelf willen halen. Je hebt op deze pagina de keuze uit loopschoenen voor zowel neutrale als overpronerende lopers.

New Balance loopschoenen voor dames

De New Balance loopschoenen voor dames herken je aan de opvallende en kleurrijke designs. Je valt gegarandeerd op met deze schoenen, en ze zijn ook nog eens functioneel. De New Balance loopschoenen voor dames hebben een wat smallere leest dan die van de heren voor een betere pasvoorm. Er is keus uit verschillende hoge kwaliteit schoenen voor zowel Road, Race en trail.

Kies uit verschillende modellen

Bij RunningDirect kies je uit verschillende modellen, zoals de 880, 1080, 860 en de 890. Hierdoor is er voor ieder type terrein en voor de neutrale en overpronerende loper of loopster voldoende keuze. Heb je je ideale paar loopschoenen gevonden? Maak je bestelling compleet met comfortabele New Balance loopkleding met een hoog ademend vermogen.