New Balance loopschoenen voor heren en dames

New Balance loopschoenen kennen een erg rijke historie. Het van oorsprong Amerikaanse merk startte met het ontwikkelen van loopschoenen in het jaar 1906. New Balance is ooit begonnen met het maken van inlegzolen, maar is zich al snel gaan concentreren op de productie van de beste heren loopschoenen en dames loopschoenen. Door de optimale pasvorm, het lichtgewicht materiaal en de vrijwel perfecte zool zorgt een New Balance running schoen voor een ultieme prestatie. Het is dan ook helemaal niet zo gek dat de loopschoenen worden gedragen door de beste atleten ter wereld.

New Balance loopschoenen voor heren

Of je nu druk aan het trainen bent voor je eerste 5K, werkt naar een halve marathon of zelfs een hele marathon, voor iedere situatie biedt New Balance een passend model. Heren loopschoenen van New Balance verzekeren je van ongeëvenaarde kwaliteit en hebben alles in zich om ultieme prestaties te leveren. De zool is voorzien van lichtgewicht materiaal en de pasvorm van de schoen is vrijwel uniek. De loopschoenen New Balance zijn gemaakt voor lopers die zichzelf continu willen verbeteren.

New Balance loopschoenen voor dames met een smallere pasvorm

New Balance loopschoenen voor dames zijn functioneel en herken je aan de opvallende en kleurrijke desings. De dames New Balance loopschoenen hebben een iets smallere pasvorm dan de heren New Balance loopschoenen, dit is simpelweg omdat de leest van de heren iets breder is dan die van de dames. Voor dames heeft New Balance verschillende topmodellen loopschoenen gelanceerd.

Kies uit verschillende modellen voor verharde en onverharde paden

Bij RunningDirect kies je uit verschillende modellen voor verharde paden, zoals de 880, 1080 en de 860. Loop je ook regelmatig op onverharde paden en zoek je daarom naar een loopschoen met veel grip en ondersteuning? Overweeg dan om bijvoorbeeld de New Balance FreshFoamX Hierro in huis te halen. Door dit brede assortiment is er voor ieder type terrein en voor de neutrale en overpronerende loper op loopster voldoende keuze.