ASICS loopschoenen

asics brandpage

Kies uit ASICS loopschoenen met een overpronatie afwikkeling en een neutrale afwikkeling

Vandaag de dag zijn ASICS loopschoenen niet met weg te denken uit de loopwereld. De modellen staan bekend om het extreem hoge loopcomfort en enorm veel schokdemping. Je kiest bij RunningDirect uit ASICS loopschoenen met een overpronatie afwikkeling en een neutrale afwikkeling.

Verschillende bekende ASICS loopschoenen voor dames en heren

De collectie bestaat uit verschillende bekende ASICS loopschoenen voor dames en heren. Deze modellen zijn uiteraard uitgerust met de bekendste ASCIS technologieën. Hierbij kun je denken aan een GEL-demping in de voorvoet en de hak en  AHAR™-loopzoolrubber voor meer duurzaamheid. Voor de samenstelling van de loopschoenen wordt er altijd op de manier van proneren gelet. Hierdoor kunnen blessures worden verminderd en het loopcomfort wordt aanzienlijk vergroot.

Kies je voor ASICS loopschoenen met een overpronatie afwikkeling of een neutrale afwikkeling?

Weet op dit moment niet zeker of je ASICS loopschoenen met een overpronatie afwikkeling of een neutrale afwikkeling nodig hebt? We helpen je alvast op weg:

ASICS loopschoenen met een neutrale afwikkeling: Als je merkt dat je tijdens het landen het midden of de buitenkant van de hiel gebruikt, heb je een neutrale afwikkeling. Dit betekent dat je voeten zich richting het midden van de voorvoet afwikkelen en vervolgens vindt de afzet plaats met het midden van de voorvoet.

ASICS loopschoenen met een overpronatie afwikkeling: Als je een overpronatie afwikkeling hebt, dan heb je te maken met een verhoogde belasting op je spieren en gewrichten. Tijdens het landen kantelen je voeten naar binnen en je komt op de binnenzijde van de hiel neer. ASICS loopschoenen met een overpronatie afwikkeling bieden dan de nodige ondersteuning.

Kies uit verschillende bekende ASICS loopschoenen

Het assortiment van RunningDirect bestaat uit verschillende bekende ASICS loopschoenen. denk hierbij aan de ASICS GEL-Nimbus, de ASICS GEL-Kayano en de ASICS GEL-Pulse. Ook is er voor zowel dames als heren enorm veel aanbod op het gebied van stijlen, designs en kleuren.