• 0

ASICS loopschoenen

Verschillende ASICS loopschoenen voor heren en dames

ASICS is een echt loopmerk. Voor zowel de neutrale als de overpronerende loper heeft ASICS een geschikte schoen. Het assortiment is erg divers en er zijn meerdere mogelijkheden in verschillende prijsklassen. ASICS staat bekend om de goede demping en fijne pasvorm, dit in combinatie met de unieke loopzool zorgt voor ultiem comfort. Alle ASICS loopschoenen zijn gemaakt aan de hand van de laatste trends en technologieën.


Zowel voor dames als voor heren hebben we verschillende hardloopschoenen. Deze schoenen zijn voorzien van de nieuwste technologieën en hebben een perfect geoptimaliseerde pasvorm. ASICS is de voorloper op het gebied van pronatie, ze letten bij de samenstelling van de schoen erg goed op de manier van proneren, dit zorgt ervoor dat de kans op blessures wordt verkleind en dat het loopcomfort vergroot wordt.

Heb ik neutrale of overpronatie loopschoenen nodig?

Wat is nu het verschil tussen een neutrale en een antipronatie loopschoen, en wanneer heb je deze nodig? Hieronder vindt je het antwoord op die vraag: Neutrale loopschoenen : Je hebt deze loopstijl als je tijdens iedere stap landt op het midden of op de buitenkant van je hiel. Je voet wikkelt zich richting het midden van je voorvoet af en je zet je af met het midden van je voorvoet. Overpronatie loopschoenen : Kantelt je voet zich naar binnen en kom je op de binnenzijde van je hiel neer? Je voeten krijgen hierdoor te maken met een verhoogde belasting en extra ondersteuning is dan natuurlijk gewenst. Overpronatie ASICS loopschoenen bieden hier een fijne uitkomst voor.

Welke ASICS loopschoenen passen bij jou?

Heb je behoefte aan veel demping en stabiliteit, dan is de Gel-Nimbus iets voor jou. Zoek je een anti-pornatieschoen op dit gebied dan raden we je de Gel-Kayano aan. Deze twee schoenen zijn de paradepaardjes van ASICS. Ben je meer op zoek naar een snelle wedstrijdschoen, dan zou de Gel-DS Trainer iets voor jou zijn. Wil je toch graag nog wat meer informatie, neem dan gerust contact op met onze specialisten via de klantenservice.

ASICS Loopschoenen in combinatie met goede loopuitrusting.

Loop je regelmatig afstanden van 5KM -10 KM of meer? In dat geval zou je er verstandig aan doen om stevig loopschoenen aan te schaffen. Hierbij ben je bij ASICS aan het juiste adres. Maar wil je het jezelf nóg comfortabeler maken tijdens je run? Dan mogen loopkleding en Loopsokken natuurlijk niet ontbreken. Door de naadloze loopsokken voorkom je schuren en irritaties en de Loopkleding laat je huid ademen en regelt effectief het vochttransport.