Loopsokken

Iedere loper heeft een specifieke pasvorm en daarom andere wensen op het gebied van loopsokken. Daarom heb je bij ons een ruime keuze loopsokken, zodat iedereen geschikte sokken kan vinden. Je kiest bij ons uit verschillende soorten compressiekousen van onder andere Herzog en STOX waarmee je de bloedcirculatie stimuleert en de kans op blessures af laat nemen. Deze sokken zijn geschikt tijdens het lopen omdat het de vermoeidheidsverschijnselen vertraagt tijdens je run en het herstel bevordert

Loopsokken in de vorm van een enkelsok, een halfhoge sok en een hoge sok

Draag je het liefste een enkelsok, een halfhoge sok of een hoge sok? Het behoort allemaal tot ons veelzijdige assortiment. Kies voor een opvallende kleur of een sok in het zwart of wit van merken als ASICS, STOX, Nike en Herzog. Met wat voor soort sok loop jij het liefste?

Combineer een van onze loopsokken met bijpassende loopschoenen

Sokken moeten uiteraard goed in je loopschoenen zitten en niet irriteren tijdens het lopen. Vrijwel alle loopsokken zijn naadloos en perfect geschikt om mee te lopen. loopsokken hebben wij van veel verschillende merken net als onze loopschoenen. Zo hebben wij Nike loopschoenenNew Balance loopschoenen en ASICS loopschoenen.