Release Alert: Nieuw binnen in December

27 December 2023
Release Alert: Nieuw binnen in December

Release alert

Sluit het jaar af met pure hardloopkracht, want ASICS, adidas en Mizuno brengen je het beste van het beste! Ervaar de ASICS Novablast voor een razendsnelle run, geniet van hemels comfort met de adidas Supernova Rise en laat je inspireren door de nieuwste Mizuno Wave Inspire 20 die je beloont met legendarische stabiliteit en moeiteloze kilometers. Verken elke grens ontdek de sensatie van elke stap met deze ongeëvenaarde collecties.

Brooks Ghost Max

Voor wie niet alsmaar wil pieken en zeer hoge eisen stelt aan comfort is er de nieuwe Brooks Ghost Max. Deze zeer comfortabele loopschoen is uitgerust met maximale demping én een vrij hoge stack (39 mm/33 mm) van DNA Loft V2, voor je meest ontspannen runs in de wijk. Sta sterk in je schoenen met een extra brede basis terwijl de GlideRoll Rocker je moeiteloos door de straten heen rolt. Lopen of wandelen? De Brooks Ghost Max is het antwoord.

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 283.5 g / V 258 g
Heeldrop: 6 mm

ASICS Novablast 4

Voel de energie door de aderen stromen met de ASICS Novablast 4. Deze nieuwe lichtere versie van al een bewezen temposchoen geeft je meer power bij elke stap. Ga voor meer snellere kilometers en gooi het tempo gerust omhoog! Met de combinatie van het lichtere zachtere FF BLAST PLUS ECO schuim en de trampoline-achtige buitenzool bounce je krachtig door de straten heen. Op zoek naar een extra portie pit? Dan ben je op zoek naar de ASICS Novablast 4.

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 260 g / V 225 g
Heeldrop: 8 mm

Brooks Ghost Max

Brooks

Ghost Max

asics novablast

ASICS

Novablast 4

Mizuno Wave Inspire 20

Op zoek naar gewoon een goede antipronatieschoen? Dan kun je ook dit jaar rekenen op de altijd betrouwbare Mizuno Wave Inspire. Al twee decennia lang houdt deze loopschoen vele runners op de been en ook deze 20e versie stelt niet teleur. De WAVE vorm biedt stabiliteit en voorkomt het inzakken van de voetboog terwijl de anatomische vorm van de plaat je laat genieten van een soepele afwikkeling. Het befaamde Enerzy foam in de gehele tussenzool biedt je uiteraard weer geweldige demping en energieteruggave, zodat elke kilometer naar meer smaakt.

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 305 g / V 245 g
Heeldrop: 12 mm

Adidas Supernova Rise

Rise and Shine! Het bereiken van je loopdoelen vraagt zeker in het begin om heel wat doorzettingsvermogen, met de adidas Supernova Rise heb je een trainingspartner die jou helpt er elke dag voor te gaan. De schoen is uitgerust met adidas nieuwste Dreamstrike+ Power Foam voor krachtige passen en zachte landingen en heeft een Adiwear buitenzool voor betrouwbare tractie op zowel natte als droge ondergronden. Met kleine uitsparingen in het ontwerp geniet je van een heerlijk lichte schoen die je keer op keer fluitend je rondje laat voltooien.

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 277 g / V 234 g
Heeldrop: 10 mm

Mizuno Wave Inspire 20

Mizuno

Wave Inspire 20

adidas supernova Rise

adidas

Supernova Rise

Saucony Ride 17

Enjoy the Ride! Geniet van all-day comfort met de Saucony Ride 17. Deze nieuwste versie houdt je  eindeloos in beweging, zonder dat je er erg in hebt. De Ride 17 is uitgerust met het verbeterde PWERRUN+-schuim wat je laat genieten van meer comfort, meer energie maar.. met minder gewicht. Ook heeft de schoen een vernieuwd bovenwerk voor extra ventilatie bij de voeten en met een 360 graden aanpasbare pasvorm profiteer je van een schoen die naadloos met je meebeweegt.    

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 282 g / V 238 g
Heeldrop: 8 mm

Coming soon: ASICS Nimbus 26

Het hoeft niet altijd sneller, maar het moet wel altijd beter. De ASICS Nimbus 26 komt eraan en dit gaat jouw number one worden als het gaat om wellness voor je voeten. De nieuwste versie van deze all-time favourite is de belichaming van comfort, zodat jij zeer ontspannen je duurlopen kunt maken. Wat brengt de ASICS Nimbus 26 daarvoor mee? Een engineered gebreid bovenwerk wat zacht aanvoelt en perfect aansluit, Flyefoam Blast+ Eco en Puregel dempingsmateriaal voor lichtgewichte energieke demping en de nieuwe Hybrid ASICSGRIP slijtzool voor ongekende tractie op natte en droge ondergronden. Wil je comfort van wereldklasse? Dan wil je de ASICS Nimbus 26.

Geschikt voor: Op de weg
Afwikkeling: Neutraal
Gewicht: M 305 g / V 260 g
Heeldrop: 8 mm

Saucony Ride 17

Saucony

Ride 17

GEL-Nimbus 26

ASICS

GEL-Nimbus 26