• 0

Loopshirts

Kies uit de beste loopkleding voor heren, dames en kids

Op het gebied van loopkleding voor heren, dames en kids zit je bij ons helemaal goed. Voor ieder seizoen van het jaar shop je een passende loopkledingset. Denk hierbij aan loopbroeken, looplongsleeves, loopshorts, loopshirts en loopjacks.

Tijdens de warmste dagen van het jaar draag je zomer loopkleding

Lopen in de zon met aangename temperaturen, klinkt heerlijk, toch? Echter is het wel nodig om hier de nodige voorbereidingen voor te treffen in de vorm van zomer loopkleding. Deze loopkleding houdt je koel en fris en je lichaamstemperatuur wordt je hele run goed geregeld.

Maak kennis met het een drie-lagen-systeem tijdens runs in de winter

In de zomer draag je natuurlijk het liefste loopkleding die je koel houdt en het vochttransport goed regelt. In de winter kun je echter wel wat extra warmte gebruiken. Veel lopers kiezen daarom voor het drie-lagen-systeem tijdens runs in de winter. Dit drie-lagen-systeem bestaat uit thermisch ondergoed als basislaag, een loopshirt en ten slotte een loopjack. Het resultaat? Het thermisch ondergoed zorgt voor warmte, het loopshirt houdt de warmte vast en het loopjack beschermt je tegen regen en wind.

Vul je loopgarderobe aan met handige loop accessoires

Heb je een nieuwe set loopkleding uitgezocht? Bekijk dan ook eens onze collectie loop accessoires. Krijg voldoende vocht binnen met een van onze bidons, vergroot je loopcomfort met een loopgordel en ben optimaal beschermt tegen het weer met loopzonnebrillen, winter sets of reflectievestjes.