Brooks

Brooks Caldera 7 Heren

€ 149,95
Kies je kleur
Kies je maat
 

Alles over de Brooks Caldera 7 Heren

Geniet van maximale demping en zachtheid tijdens je meest avontuurlijke ultratrails met de Brooks Caldera 7 voor heren. Bij deze zevende editie kun je natuurlijk weer rekenen op premium comfort aangevuld met een nieuw buitenzoolontwerp voor ultieme controle op elk soort ondergrond en met een verbeterd bovenwerk ben je voorzien van extra bescherming en een hoog ademend vermogen.

Deze lichtgewicht trailschoen is uitgerust met het met stikstof versterkte DNA LOFT v3 demping voor zachte landingen op de meest ruige zand-, grind- en rotspaden.

Ook kun je bij de Caldera 7 rekenen op een zeer stabiele rit dankzij het vernieuwde buitenzoolontwerp. De verhoogde schuimwanden zorgen voor extra veiligheid en flexibiliteit. De TrailTack Green buitenzool is bij de voorvoet geïnspireerd op de hoeven van een berggeit en zorgt met behulp van flexgroeven voor ultieme controle en stabiliteit op oneffen terrein op zowel natte als droge ondergronden. Daarnaast helpt de verbrede basis en de flexgroeven in het stabiliseren van je landingen.

Het bovenwerk van de schoen is uitgerust met TPEE sandwich air mesh wat een hoog ademend vermogen heeft en biedt extra bescherming op vochtig en afwisselend terrein. De externe voetkooi houdt je middenvoet stevig op zijn plek.

Kenmerken en voordelen
- Neutrale schoen (trail)
- Geschikt voor ultratrails
- TPEE sandwich air mesh
- TrailTack Green buitenzool voor extra controle en stabiliteit
- Gerecycled materiaal staat gelijk aan 6 plastic waterflessen
- Flexgroeven
- DNA LOFT v3 demping

Reviews (0)

Brooks Caldera 7 Heren
0,0 Algemene beoordeling van ”Brooks Caldera 7 Heren“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel