Brooks

Brooks Hyperion Elite 4

0 beoordelingen
Brooks Hyperion Elite 4
 

Bestellen tijdens de feestdagen
Voor bestellingen in november en december kunnen de levertijd en retourtermijn afwijken. Lees meer op de klantenservice pagina.

Alles over dit product

Alles over de Brooks Hyperion Elite 4

Maak je klaar voor je allersnelste races met de Brooks Hyperion Elite 4. Deze hardloopschoen is gemaakt voor je snelste wegwedstrijden en is ontworpen door de profs.

Ga voor de winst met de nieuwe met stikstof geïnjecteerd DNA FLASH v2 demping. Deze ultralichte demping is extreem responsief, geeft je bij elke stap zo’n 10% meer energie terug dan zijn voorganger en houdt je benen goed van begin tot eind.

De Hyperion Elite 4 is uitgerust met een lichtgewicht SpeedVault Race+ plaat die per schoenmaat is afgestemd voor de ideale stijfheid voor elke loper. Het vernieuwde bovenwerk zet je voet stevig vast terwijl een gestroomlijnde constructie je voorziet van afleidingsvrij comfort en jij je hoofd bij de race houdt.

Uiteraard is ook de tussenzool helemaal in vorm voor jouw PR. De RapidRoll Rocker oftewel de gebogen vorm van de tussenzool werkt samen met de carbonplaat en pusht jou hiermee regelrecht naar de finish.

Kenmerken en voordelen
- Wedstrijdschoen
- SpeedVault Race carbonplaat
- RapidRoll Rocker
- DNA Flash v2 demping
- Ontworpen in samenwerking met profs
- Gestroomlijnde constructie
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Brooks Hyperion Elite 4
0.0 Algemene beoordeling van ”Brooks Hyperion Elite 4“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel