Garmin

Garmin HRM Fit

€ 159,95
Kies je maat
 

Alles over de Garmin HRM Fit

De Garmin HRM-Fit hartslagmeter is speciaal gemaakt voor de sportende vrouw die ongestoord en comfortabel aan haar hardloop-, fiets- en sportdoelen wil werken.

De HRM-Fit heeft afscheid genomen van de band voor om het hele lijf en introduceert een meter die je met behulp van drie bevestigingsclips binnen een handomdraai vastmaakt aan je medium of high support sport bh. Afzakken en schuren is verleden tijd en met een laag gewicht van slechts 53 gram heb je niet eens door dat je de meter draagt.

De HRM-Fit meter verbind je eenvoudig met een compatibele Garmin Smartwatch of fietscomputer en stuurt bij het starten van de activiteit real-time nauwkeurige gegevens door naar je compatibele Garmin toestel, fitnessapparatuur en andere apps.

Welke sport je ook beoefent hardlopen, fietsen, HIIT lessen of krachttraining, jij krijgt inzicht in je calorieverbranding, gezette stappen, minuten intensieve training, staplengte, grondcontacttijd en meer. Kortom een essentieel accessoire voor wanneer jij jouw prestaties naar een hoger niveau wil tillen.

Ook buiten het bereik van de smartwatch slaat de band gegevens voor je op, maar de activiteit moet je daarna wel stoppen en starten op je watch.

De hartslagmeter is niet geschikt om mee te zwemmen, maar is wel zweet- en vochtbestendig. Daarnaast is het af te raden deze meter te dragen op een light support bh of wanneer je een lange rits draagt die direct tegen de meter aan zit.

Kenmerken en voordelen

- Afmeting band: 33.5 x 3.3 x 1.7 cm te vergelijken met een schoolliniaal
- Afmeting meter: 3,1 x 5,55 x 1,7 cm
- Makkelijk te bevestigen aan je sport bh middels drie klemmetjes
- Eenvoudig te verbinden met compatibele Garmin toestellen
- Batterij gaat minimaal 1 jaar mee
- Connecties: Bluetooth en ANT
- Meet en deelt inzichten betreft: verbranding, staplengte, stappen, minuten intensieve training, hardloopdynamica en mee

Reviews (0)

Garmin HRM Fit
0,0 Algemene beoordeling van ”Garmin HRM Fit“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0