Nike

Nike Alphafly 3 Dames

€ 309,95
Kies je kleur
Kies je maat
 

Alles over de Nike Alphafly 3 Dames

Verleg je grenzen, verpletter je records. De Nike Alphafly 3 voor dames is lichter dan ooit en is ook dit jaar jouw ultieme snelle marathonschoen. Wat je doel ook is de Alphafly 3 is klaar om jou te voorzien van extra power tijdens je zwaarste beproevingen.

De Alphafly 3 staat tot je dienst met drie innovatieve technologieën voor extra kracht en energie. Allereerst zijn er de Dubbele Air Zoom units in de voorvoet die je trakteren op een boost aan energie en extra power bij elke stap.

De vernieuwde carbonplaat over de gehele lengte zorgt voor extra stabiliteit en een extreem krachtige afzet na elke landing en katapulteert je na elke stap en elke bocht.

Als derde is er het volledig verbonden ZoomX foam wat je laat genieten van een ultralicht en dempend gevoel + ongekend soepele overgangen. Zo blijven je voeten fris en comfortabel van start tot finish.

Deze drie geheime wapens zitten in een geheel vernieuwd Atomknit bovenwerk. Het bovenwerk zorgt voor een betere omsluiting van de voet en biedt meer ventilatie wanneer jij het tempo omhoog gooit. Met behulp van de inkepingen van de veters zorg je voor een stevige en toch zachte fit terwijl de geïntegreerde tong de druk van de veters weghaalt.

Dit alles bij elkaar maakt de Nike Alphafly 3 wederom tot wedstrijdschoen van het jaar, waarmee topprestaties voor het oprapen liggen.

Kenmerken en voordelen:
- Dubbele Air Zoom Units
- Carbonplaat
- Zoom X Foam
- Atomknit bovenwerk
- Inkepingen bij de veters
- Geïntegreerde tong

Reviews (0)

Nike Alphafly 3 Dames
0,0 Algemene beoordeling van ”Nike Alphafly 3 Dames“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel