Nike

Nike Maxfly 2

€ 219,95
Kies je maat
 

Alles over de Nike Maxfly 2

Loop razendsnelle tijden op de korte sprintafstanden met de Nike Maxfly 2. Deze populaire wedstrijdspike heeft een vernieuwd bovenwerk, een lichtere spikesplaat én een verbeterde stabiliteit, zodat niets meer in de weg staat om je persoonlijke records op de baan te verpulveren.

De dubbele Zoom Air Units bij de voorvoet zijn gevuld met lucht voor een super responsieve afzet van je passen om moeiteloos over de baan te vliegen. De stijve carbonplaat in combinatie met de ZoomX demping in de volledige tussenzool geven een waanzinnige energie terug en dwingt je om op je tenen te blijven lopen. Zo is elke pas raak en behoud jij je snelheid tot in de laatste meters.

Je kunt meer stabiliteit verwachten dankzij het verwijderen van de middelste spikespuntjes, en ook zorgt de verbreding bij de middenvoet voor meer ondersteuning. De vernieuwde spikesplaat is lichter dan zijn voorganger, zonder zijn responsiviteit te verliezen. Afgewerkt met een vernieuwd Flyweave bovenwerk kun je rekenen op een stabielere pasvorm, zodat je vol zelfvertrouwen je startblok in gaat.

Kenmerken en voordelen:
- Geschikt voor korte afstanden: 100 – 400 meter
- Dubbele Zoom Air Unit bij de voorvoet voor responsiviteit
- Carbon fiber Flyplate (carbonplaat)
- Verbreding bij middenvoet voor meer stabiliteit
- Nike ZoomX foam in de tussenzool
- Flyweave bovenwerk
- Spikesplaat met 4 verwisselbare puntjes

Reviews (0)

Nike Maxfly 2
0,0 Algemene beoordeling van ”Nike Maxfly 2“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel