On

On Cloud X Men

1 beoordeling
On Cloud X Men
 
Alles over dit product

Alles over de On Cloud X Men

De On Cloud X voor heren heeft een neutrale afwikkeling en is ontworpen om je PR’s te verpletteren. Het model is verfijnd volgens de specificaties van multifunctionele atleten, waardoor de inmiddels tweede generatie Cloud X alle sterke punten van zijn voorganger verbetert en duurzamer is.

Of je nu loopt op de band in de sportschool of op geasfalteerde paden, deze krachtpatser gaat geen uitdaging uit de weg. Dankzij de dikkere, bredere onderkant profiteer je van meer stabiliteit, veiligheid en ondersteuning. De CloudTec®-elementen in de buitenzool zijn met Helion ™ -superfoam versterkt. Dit zorgt voor demping zonder compromissen in een hardloopschoen die constant reageert.

De On Cloud X houdt je voeten goed op de juiste plek tijdens dynamische zijwaartse bewegingen. Daarnaast is de vernieuwde hielkap voorzien van voorgevormde kussentjes voor een discrete look met een superieure grip. Het model is sterk en flexibele op de juiste plekken en de upper van mesh heeft een functiegericht weefpatroon voor meer duurzaamheid. Ook ben je zeker van een irritatievrije pasvorm dankzij de geïntegreerd Cloud X-tong.

Kenmerken en voordelen
- Neutrale hardloopschoen
- CloudTec®-elementen in de buitenzool
- Helion ™ -superfoam
- Vernieuwde hielkap met voorgevormde kussentjes
- Mesh upper met functiegericht weefpatroon
- Irritatievrije pasvorm dankzij de geïntegreerd Cloud X-tong
- Heel Drop: 6 mm
- Gewicht: 230 gram
Kenmerken
Reviews (1) 10.0

Reviews (1)

On Cloud X Men
10.0 Algemene beoordeling van ”On Cloud X Men“ 10.0 gebasseerd op 1 reviews
  • 5 1
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
”De hardloopschoenen voelen geweldig aan je voeten!“
Door Nick op 15/10/2022
Ik heb mijn nieuwe favoriete hardloopschoenen eindelijk gevonden. Een groot pluspunt aan de Cloud X, is dat er geen stiksel aan het einde van de tong zit. Hierdoor ervaar je geen wrijving over je tenen tijdens het lopen.
Maattabel