On

On Cloudsurfer Trail Waterproof Heren

€ 189,95
Kies je kleur
Kies je maat
 

Alles over de On Cloudsurfer Trail Waterproof Heren

Beleef veel hardloopplezier met de On Cloudsurfer Trail Waterproof voor heren. Deze neutrale trailschoen is perfect voor de middenlange en langere runs dankzij een heerlijk comfortabele demping van start tot finish. Met een rubberen Missiongrip™ buitenzool blijf je stabiel en veilig op elk ruig terrein, terwijl je ook verzekerd bent van droge voeten dankzij het waterdichte membraan op het bovenwerk.

De tussenzool is voorzien van de bekende CloudTec®-technologie voor een ongelooflijk soepele run. Het Helion™ superfoam zorgt daarbij voor superzachte landingen en een krachtige afzet, ideaal voor als je veel trailkilometers op de planning hebt staan.

Het waterdichte mesh bovenwerk laat sneeuw en regen niet in je schoen komen en varieert in dichtheid afhankelijk van de positie van de voet. Dit zorgt voor de perfecte combinatie van flexibiliteit en houvast. Ook wordt je voet tijdens de overgang naar de afzetfase goed ondersteund, waardoor je comfortabel blijft bij hoge snelheden en onverwachte bewegingen.

De originele Cloudsurfer bracht het rennen op wolken naar de wereld. Nu, de zevende generatie later, wordt dat revolutionaire gevoel verder ontwikkeld. De Cloudsurfer levert het comfort van een trainingsschoen met de snelheid van een raceschoen. Met een nadruk op duurzaamheid stelt deze schoen op alle fronten niet teleur.

Kenmerken en voordelen
- Trailschoen
- Rubberen Missiongrip™ buitenzool voor veel grip
- Waterdicht membraan op bovenwerk
- CloudTec®-technologie
- Helion™ superfoam
- EVA tussenzool
- 30% aan gerecycled materiaal gebruikt

Reviews (0)

On Cloudsurfer Trail Waterproof Heren
0,0 Algemene beoordeling van ”On Cloudsurfer Trail Waterproof Heren“ 0,0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0
Maattabel