• 0
Under Armour

Under Armour Hovr Machina 2 Women

0 beoordelingen
Under Armour Hovr Machina 2 Women
 
Vragen?
Bel voor deskundig advies naar 03 33 18 085
Neem contact met ons op via email of WhatsApp
Alles over dit product

Alles over de Under Armour Hovr Machina 2 Women

De Under Armour HOVR™ Machina 2 voor dames heeft een neutrale afwikkeling en zorgt voor veel energieteruggave en snelheid dankzij een Pebax®-plaat. Energy Web met compressiemesh omsluit het UA HOVR™-foam en vormt het, zodat het foam energie kan teruggeven aan iedere stap die je zet.

De upper bestaat uit ultralicht 3D-spacermesh en zorgt hierdoor voor extra ventilatie en ultieme snelheid. Daarnaast absorbeert de met mineralen verrijkte UA RUSH™-voering de energie die je lichaam produceert en stuurt deze terug, zodat je uithoudingsvermogen een boost krijgt.

Je maakt gebruik van realtime coaching om je beter te laten hardlopen als je de Under Armour HOVR™ Machina 2 koppelt met UA MapMyRun™. Deze persoonlijke coach meet en analyseert al je hardloopstatistieken om jou beter te helpen hardlopen. De UA HOVR™-technologie biedt een ongekend licht gevoel en zorgt voor energieteruggave die de impact verlicht

Het hielstuk aan de buitenkant houdt de achterkant van de voet op zijn plaats houdt voor superieure stabiliteit. De pods van koolstofrubber onder de hak bieden meer grip en slijtvastheid in zones waar de schoen veel contact met de grond maakt.

Kenmerken en voordelen
- Neutrale hardloopschoen
- Pebax®-plaat
- UA HOVR™-foam
- Upper van ultralicht 3D-spacermesh
- Realtime coaching dankzij UA MapMyRun™
- Pods van koolstofrubber
- Heel Drop: 8 mm
- Gewicht: 231 gram
Kenmerken
Reviews (0) 0.0

Reviews (0)

Under Armour Hovr Machina 2 Women
0.0 Algemene beoordeling van ”Under Armour Hovr Machina 2 Women“ 0.0 gebasseerd op 0 reviews
  • 5 0
  • 4 0
  • 3 0
  • 2 0
  • 1 0